Svaka sezona donosi sa sobom i nove trendove. Tako nas i ove zime, između ostalog, očekuju veoma interesantne frizure. Pored kratkih frizura koje će i dalje biti popularne nosiće se i klasične frizure svih dužina i sa nešto modernijim oblikom tako da izgledaju prirodnije i opuštenije. Pogledajte listu najpopularnijih frizura za 2018 godinu...

1. Klasična piksi frizura

Poznata glumica Odri Hepbern je 50 – tih godina prošlog veka prva popularizovala piksi frizuru i to u filmu „ Romantic Holiday“. Od tada piksi frizura postaje najpopularnija kratka frizura u svetu. Klasična piksi frizura podseća na dečačku, ali je mnogo elegantnija i ženstvenija. Ove zime dominiraće piksi frizure sa originalno stilizovanim šiškama.

2. Opušteni bob

Dosadio vam je lob? Frizuru možete skratiti nekoliko centimetara i potpuno osvežiti izgled. Posebno dobro izgleda efektni opušteni bob sa šiškama za koji se svojevremeno odlučila i američka glumica Keri Vošington.

3. Šiške

Šiške na svakoj frizuri i dužini kose će biti u trendu tokom zime. Od šiški se ne zahteva da budu uredne. Dovoljno je samo da budu postavljene dijagonalno i po mogućstvu razdvojene na pramenove da bi dobile taj takozvani resasti oblik.

4. Izlomljena kosa

Zaboravite na lokne jer je u modi vrlo blago i diskretno izlomljena kosa. To možete dobiti uz pomoć kupe ili prese za kosu tako sto ćete kosu koja je prethodno isfenirana na ravno blago uviti uzimajući deblje pramenove i nećete uvijati pramen do kraja.

5. Frizura po uzoru na pevačicu Šer

Duga raspuštena kosa po uzoru na frizuru pevačice Šer iz sedamdesetih godina prošlog veka ponovo se vraća u modu. Poznate zvezde iz javnog života prigrlile su ovaj trend. Ako već ne možete dočekati da vam kosa sama poraste, poslužite se dugim ekstenzijama za kosu.

Izvor: Zadovoljna.hr