Trend koji je potpuno osvojio svet u poslednjih dve godine bila je lob frizura i priznajte nam da je imate dok čitate ovaj tekst. Nema ko se nije pozdravio sa svojom dugom kosom i prepustio se lobu koji je uostalom i bio savršen kompromis između duge i kratke frizure!

Međutim, moda se menja, trendovi dolaze i odlaze, pa tako i lob polako odlazi u prošlost. 

Na scenu stupaju, ni manje ni više, nego ŠIŠKE

Kao što je i poznato na šiške se uglavnom odlučuju devojke koje ne žele da se odvoje od svoje duge kose, a ipak žele neku promenu. Međutim, nisu se samo poznati frizeri predali ovom novom trendu, već i veliki broj modnih dizajnera čije manekenke su hrabro i odvažno "ponele" šiške na poslednjoj nedelji mode.

Jedna od najtraženijih frizerki u Holivudu Džen Etkin toplo preporučuje svm devojkama da se odvaže i ove sezone obogate svoju prepoznatljivu frizuru i prepuste se ovom trendu!

Međutim, svi koji su nekada imali šiške, znaju kakvu muku predstavlja stilizovanje istih ako nemate prirodno ravnu kosu.

Kako Džen kaže, savršeno ravne šiške su iza nas i jedino što je potrebno je da ih prosušite fenom i da pustite da se same stilizuju. 

Tako ćete imati blago neurednu frizuru koja niakda ne izlazi iz mode jer njeno stilizovanje ne zahteva mnogo vremena što je odlična vest za lenje devojke koje ne vole puno da provode vremena ispred ogledala.

Ošišajte ravne ili šiške na stranu u zavisnosti od oblika vašeg lica i dužine kose. Poenta je da kosi date samo par smernica i da je pustite da sama odradi svoje.

Da li ćete se je isprobati u narednom periodu?