U poslednje vreme kada neki beauty trend postane hit na Instagramu, znamo da će se brzinom munje proširiti i da će ga prihvatiti sve beauty obožavateljke. Ovog puta zanimale su nas boje za kosu pa smo istražili vedre hit nijanse kose koje su u trendu na Instagramu i pronašli smo toliko divnih boja da smo poželeli da imamo svaki pramen kose u drugoj boji! Ove boje koje smo vam odabrali doslovno oslikavaju leto, zalazak sunca, boho lepršave haljine, plažu i odmor.

Možete izabrati neku i u potpunosti je promeniti sa svojim frizerom ili same kod kuće, ali ako su vam nijanse prejake, uvek se možete odlučiti na manje intenzivnu ili pastelnu verziju. Ostatak kose možete ostaviti u svojoj boji, a u novu nijansu obojite samo vrhove.

Odabrali smo pet predivnih nijansi koje su hit na Instagramu, a vašoj kosi doneće pravo osveženje. Ima li boljeg perioda za vedre boje na glavi od leta?

# Sunce u kosi

Ove nijanse su samo za hrabre. Duboke crvene, narandžaste, žute, ljubičaste i plave definitivno će vam osvežiti bilo koju boju. Uz ove nijanse za vama će se svi okretati, a ako ne želite toliko drastične kontraste, dodajte više ružičastih nijansi i postićete pravi efekt zalaska sunca.

foto: Instagram / lysseon

# Ljubičasti ombre

Za one koji žele samo malo boje, ljubičasti ombre idealan je izbor za one koji žele da promene izgled, ali ne drastično. Oni hrabriji mogu se odlučiti na tamno ljubičastu ili čak na farbanje cele kose u jednu nijansu ljubičaste.

foto: Instagram / hairloungenyc

# Teksas plava

Ko kaže da je teksas rezerviran samo za odeću? Ovakva boja kose odlična je jer na glavi možete imati istu boju svojim omiljenih traperica. Ako niste toliko hrabri, odlučite se na samo nekoliko plavih pramenova i već ćete postići novi letnji look.

foto: Instagram / hairtranz_by_me

# Vodena boja na kosi

Nijanse vodenih boja u kosi veliki su hit ove godine, a odličan su izbor jer se lako može dozirati intenzitet. Možete birati od jarkih boja, koje su rezervisane za hrabrije pa sve do laganih, jedva vidljivih pramenova koji su dovoljni da vam osveže celu frizuru.

foto: Instagram / rossmichaelssalon

# Narandžasta

Ovo je najhrabrija boja koju smo vam izdvojili, a neodoljivo nas podseća na fakultet i podvlačenje bezbrojnih skripti upravo ovom bojom. Ako niste dovoljno hrabri ili vam posao ne dopušta ovako jarke nijanse, uvek se možete odlučiti na megapopularne ginger blond pramenove.

foto: Instagram / united_culture

Izvor: fashion.hr