Zasijajte.

Želite da imate letnju boju čak i pre nego što otpakujete kupaći kostim?! Pre nego što krenete na put, namažite se sredstvom za samotamnjenje. Stići ćete na željenu destinaciju sa seksi (i zdravim) tenom. Probajate Vichy Capital Soleil hidrantno mleko za samopotamnjivanje, 1.593 din.

Hidrirajte, hidrirajte...

Već dobro znamo da putovanje avionom ume da „iscedi“ svu vlagu iz naše kože, ali, uostalom, svaki način prevoza ostavlja svoj trag. No, nema toga što dobre hidrantne kreme ne mogu da poprave. Zato, neka budu obavezni deo vašeg prtljaga. Probajte Biotherm Aquasource kremu, 4.040 din.

...posebno oko očiju

Najtanja koža na licu je upravo ona oko očiju, tako da se dehidracija i umor prvo ocrtaju na ovom delu. Antirid, i to onaj „bogate“ teksture, obavezan je. Skloni ste podočnjacima i nadutosti? Stavite antirid (sa zaštitnim faktorom) u sobni mini-frižider. Efekat hlađenja će učiniti da neželjene „kesice“ ispod očiju nestanu. Probajte Nivea Visage Expert Lift, kremu za predeo oko očiju, 1.333 din.

Pilingujte, pilingujte.

A da bi vam koža (p)ostala svilenkasta, poslužite se trikom i iz aviona ponesite nekoliko kesica šećera. „Šećer, i to beli, jedino je čime se ja pilingujem“ kaže popularni holivudski šminker. „Nakon što se umijete, kružnim pokretima nanesite malo šećera na lice i usne dok su još vlažni. Šećer će se rastopiti u vodi, i tako na nežan način ukloniti mrtve ćelije, a neće iritirati kožu.

Zaštitite kožu.

Zaštitili ste kosu od sunca, ali još je važnije da to učinite sa kožom. Nanesite zaštitnu kremu na svaki deo tela koji je izložen suncu, i to ponavljajte svaka tri sata. Probajte Lancaster Sun Age Contorl, 4.815 din.