Ne postoje bolji savetnici za odmoran i svež izgled od manekenki. Nakon iscrpljujućeg meseca mode u kojem ne uspevaju da odspavaju ni zasluženih osam sati, ove vredne dame uvek pronađu način za osveženje i zadive nas svojim odmornim izgledom, iako su na nogama često i do 20 sati dnevno. 

Od Kare Delevinj do Nataše Poli, ove su beauty tajne manekenki za instantno osveženje izgleda: 

Maska od srebra 

Supermodel Kara Delevinj otkrila je kako ispod očiju često stavlja masku od srebra koja joj pomaže pri rešavanju problema vidljivih podočnjaka i pruža joj zdrav sjaj. 

Kapi za oči

Manekenka Duki Tot najvažnijom smatra hidrataciju. Osim što na prazan želudac svako jutro popije flašu vode, Duki pre nanošenja mejkapa u oči nakapa kapi za oči kako bi izgledala naspavano.

Masaža lica

Nataša Poli u jutarnju rutinu uključila je i masažu lica. Za to koristi poseban masažer namenjen za osetljivu kožu lica, a pre njega se počasti hidratantnom maskom kako bi nahranila kožu i dala joj prirodan lifting. 

Meditacija 

Manekenka Indira Skot preporučuje svakodnevnu desetominutnu meditaciju u zamračenoj prostoriji s upaljenim svećama i meditativnom muzikom. Nakon toga, 5 minuta na očima drži hladne kašike kako bi se rešila zadebljalih podočnjaka. 

Vrećice čaja

Janis Dilon kao svoj spas navodi vrećice zelenog čaja ili čaja od kamilice. Nakon što ih sat vremena ohladi u frižideru, stavi ih na oči i s njima odmara desetak minuta.

Izvor: Index Rouge