Supruga britanskog princa Harrija trenutno je jedna od najuticajnijih slavnih dama. Žene širom sveta žele da izgledaju kao ona, da se oblače se poput nje, pa čak kopiraju i njene pegice. Stoga smo sigurni da vas zanima kako izgleda njena beauty rutina, kojim se sve trikovima koristi, pa smo za vas izdvojili najbolje od njih:

Petominutna rutina šminkanja

Megan je usavršila brzo šminkanje ujutro, a njena make-up rutina je jako dobra za kožu. U čemu je tačno trik? U preskakanju pudera. Sve što stavi na lice je malo maskare, balzam za usne i malo rumenila ili bronzera. "Ovo je moj omiljeni make-up look", otkrila je Megan u intervjuu za jedan američki magazin.

Unutrašnji tretman lica

U jednom intervjuu za Glamour Megan je otkrila koji joj je omiljeni tretman lica. "Kada mi je potrebno dubinsko čišćenje lica, prepuštam se rukama stručnjaka za kožu Nikol Džos koja doslovno masira lice i s unutrašnje strane usne šupljine. Ludo, zar ne", rekla je novopečena vojvotkinja. 

Instant volumen u kosi

"Kada mi kosa splasne nakon pola dana provedenog na setu samo stavim malo spreja za teksturu i kosa je u trenu bujnija", otkrila je Megan u jednom intervjuu.

Osmeh

I za kraj, jedan potpuno besplatni trik koji možete isprobati ove sekunde. Megan je u nekoliko prilika istaknula da smatra kako svi izgledaju lepše kada se smiju, a s njom se slažemo i mi. Zato, kada želite da se osećate kao princeza, samo nabacite osmeh i jetite se Meganinih reči.

Izvor: Index Rouge