Svi se sećamo skandala iz 2015. kada je Žizel Bundšen obučena u burku pokušala da sakrije odlazak u kliniku za plastičnu hirurgiju, no od činjenica se ne može pobeći. Zvezde troše enormne količine na tretmane za lepotu i estetsku hirurgiju, a ovo su najskuplji tretmani koji su nam poznati:

Selin Dion, 2.5 miliona dolara

Pevačica Selin je potrošila 2.5 miliona dolara kako bi joj u hotelskoj sobi u Las Vegasu ugradili ovlaživač vazduha koji joj je trebao da drži glasne žice toplima i spreči isušivanje kože.

Madona, 99.000 dolara

Madona je navodno kupila kućni uređaj za uklanjanje celulita za 99 hiljada dolara. Radi se o uređaju koji akustičnim talasima tretira područja kože s celulitom.

Rijana, 25 hiljada dolara nedeljno

Primetili ste da se Rijana gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s istom frizurom. Pevačica navodno nedeljno plaća 25 hiljada dolara za privatnog frizera koji brine samo o njenoj kosi.

Mila Kunis, 8.900 dolara

Glumica redovno odlazi na pilinge dijamantima i rubinima koji temeljno čiste kožu. S obzirom na vrednost tog dragog kamenja, ne čudi da Mila Kunis za jedan tretman izdvoji 8.900 dolara.

Na sledećoj strani pročitajte nastavak: