Oči javnosti ovih dana uperene su u lepu Megan koja se verila za britanskog princa Harija. Analizira se sve, od njenog odevanja do bjuti rutine, a 36-godišnja Megan u intervjuima je otkrila svoje male trikove za besprekoran izgled...

Ne preterujte s puderom

Dobra podloga je ključna za odličan mejkap, a Megan priznaje da ne voli da preteruje s puderom. Stavljajte ga na obraze i razmažite sunđerom.

"Nikada ne prekrivam svoje pege, tako da uglavnom stavljam puder samo na određena mesta na licu umesto na celo lice."

Pametno iskoristite hajlajter

Kako biste otvorili pogled, stavite malo hajlajtera u unutarašnji ugao oka, savetuje Megan i dodaje kako je to odličan savet za prilike u kojima želite da izgledate odmorno.

Trik za više volumena u kosi

Kada je u pitanju frizura, Megan se kune u najobičnije zabacivanje glave. Kada vam se frizura malo slegne, nagnite se prema napred, sagnite glavu i raspustite kosu. Potom kosu poprskajte lakom i jako zabacite glavu prema kako biste dobili više volumena.

Četkicom za zube protiv vlasi koje štrče

Megan za nestašne i neposlušne vlasi koristi četkicu za zube koju naprska lakom za nokte, a zatim četkicom lagano zagladi vlasi i liniju kose. Taj trik posebno voli kada nosi punđe.

Vežbe za lice

Megan redovno radi vežbe za lice koje je osmislila njena omiljena kozmetičarka Nicola Joss. Ona oblikuje vaše lice iznutra. Možda to zvuči smešno, ali stvarno deluje. One dane kada radim vežbe moje jagodice i vilica su čvršće, kaže Megan.

Izvor: Zadovoljna.hr