Lepa manekenka je basnoslovno bogata i u njenom neseseru i garderoberu uvek su najskuplje “krpice” i luksuzna kozmetika, ali postoji jedna sitnica na koju ne daje ni paru! Naime, Kendal lice neguje prirodnom kremom za lice koju pravi sama od tri jednostavna sastojka.

Mlađana članica “klana” Kardašijan nikada nije krila koliko su je u tinejdžerskim godinama mučile akne i bubuljice. Manekenka je do te mere imala problematičan ten, da je njeno samopouzdanje neprestano opadalo, a agonija pokušaja da reši problem neprekidno je trajala.

Atraktivna crnka priznala je da isprobala na desetine kozmetičkih preparata i skupih krema, ali da je malo šta zaista dalo rezultate. Kada je posetila uglednog američkog dermatologa Kristi Kid, nije očekivala stvarnu pomoć, međutim desilo se “čudo”.

Naime, doktorka Kid preporučila joj je redovnu upotrebu domaće kreme od tri sastojka, koja uklanaj sitne nesavršenosti poput akni i bubuljica, ali i deluje protivupalno, te otklanja crvenilo sa kože.

I simpatična Kendal je u velikoj meri stala na put svom problemu. Upravo zato, rešila je da podeli ovaj “magični” recept sa hordom žena i devojaka koje “biju” iste bitke.

Na sledećoj stranici pročitajte recept mlađane Kendal za najbolju domaću kremu…