Bez pomoći profesionalaca možete sebe našminkati savršeno za sve prilike i to bez četkica i ostalih šminkerskih alata! Ne verujete nam? Imamo 4 čvrsta razloga da vas ubedimo!

Pratite sledeće korake...

Tečni puder 

Koristite metodu sa tačkicama, savetuje Pejdž. „Puder nanesite na lice tačkasto (svuda pomalo), a zatim ga nežno razmažite prstima ka spolja.“

Rumenilo i hajlajter 

Rumenilo nanesite na vrhove jagodica kružnim pokretima. Kada je hajlajter u pitanju, utapkajte ga na sve delove lica koje želite da „oživite“ - blago iznad jagodica, ispod brva, iznad gornje usne, u unutrašnji ugao oka. 

PROČITAJTE I... Profi šminkeri otkrivaju: Zašto treba da se šminkate prstima

Senka za oči

Koristite svoju ruku kao slikarsku paletu i senku prvo nanesite na gornji deo dlana. Srednji ili domali prst umočite u boju, a zatim je nanesite na kapke. Koristite mali prst da ujednačite boju na pregibima i nepristupačnim delovima oka - u uglovima, ispod donjih trepavica i na luku ispod obrva.

Karmin

Bez obzira na to da li nanosite drečavu letnju nijansu ili tamnocrvenu, umočite kažiprst u karmin, postavite ga na centar usana, a zatim razmažite boju ka spolja. Ne trudite se da bude savršeno - cilj ovoga i jeste nesavršeno seksi izgled.