Imate problema sa masnom kožom, aknama, bubuljicama? Tražite efikasno rešenje kako da prekrijete nepravilnosti na koži, ali i da ih zauvek rešite!

Kozmetička kuća Vichy je pronašla rešenje i izbacila na tržište Dermablend 3D korektivni tečni puder koji je specijalno namenjen za dame koje imaju masnu kožu i žele podlogu koja će im trajati čitavog dana!

Bez obzira na sjajne karakteristike i magična svojstva ovog pudera, uključili smo i naše čitateljke (ipak im najviše verujemo) da iskreno podele svoja iskustva i kažu nam da li je zaista delotvoran u prekrivanju svih nepravilnosti na licu!

50 najbržih čitateljki koje su se prijavile za testiranje Dermablend 3D korektivnog tečnog pudera dobile su uzorke na kućnu adresu i nakon korišćenja evo šta su nam priznale!

“Ovaj puder je zaista lakši od svih ostalih pudera koje sam probala Iako ima gustu teksturu, ne izaziva osećaj maske na licu. Ono što je najbolje je njegova postojnost, jer po prvi put u životu sam bila potpuno opuštena, nisam morala stalno da uzimam ogledalce i proveravam da li je puder još uvek na licu!.”

“Prosto sam bila zatečena kako je 3D Dermablend korektivni tečnu puder prekrio ožiljke koje su mi ostavile akne u pubertetu.Preporučila bih svima koji se i dalje bore sa aknama i bubuljicama da isprobaju ovaj puder, jer će biti zaista prezadovoljne”.

“Jako sam zadovoljna,cak i neke bubuljice koje nisam ocekivala da ce prikriti uspeo je jednim nanosenjem da prekrije”.

“Moje lice obožava ovaj puder, i "kupljena" sam u potpunosti od stane VICHY- ja! Moja preporuka za sve dame, koje su u pokretu, sa puno obaveza koje žele da izgledaju lepo i sveže tokom celog dana,za mame koje žele da i tokom jurnjave za decom, puder ostaje na mestu, za devojke koje ne žele preslikano svoje "lice" na odeći...za osećaj svile na licu, za negu, za lepotu. Dermablend 3D je ona magija u tubici koja nam ulepšava dan i čini da budemo savršene, upravo onakve kakve žene zapravo i jesu.”

“Naravno da bih nastavila da koristim puder, jer sam prezadovoljna efektom..Zaista je ispunio moja očekivanja pa čak i vise od toga.”