Sa letnjim danima dolazi i trend nijansiranih boja. Nova boja kose može vas učiniti seksi i otmenijom, a leto je idealno vreme za eksperimentisanje.

Frizeri su pokazali upadljive i jednodimenzionalne varijante plave, braon i crvene nijanse koje su potpuno u skladu sa toplim i sunčanim letnjim danima.

Ako i vi želite ovog leta da budete u trendu, pogledajte naše predloge i isprobajte nešto novo i drugačije!

PROČITAJTE JOŠ: Frizerski trik: Odaberite pravu boju kose prema obliku lica

Pramenovi u med i karamel bojama

Veoma blagi prelazi od korena do krajeva je ono što karakteriše plavo-smeđe. Pramenovi u toplim med i karamel bojama ističu ten i posebno lepo izledaju kada koža malo potamni.

Zlatno plava

Zlatne nijnse koje izgledaju kao sunce u kosi izuzetno su popularne ove sezone. Ova boja će osvežiti vašu kosu, a frizuri pružiti sasvim novi izgled. Budite Bijonse ovog leta!

Lešnik smeđa

Lešnik smeđa je raskošna boja puna sjajnih tonova lešnika za blistavu boju kose.Tamnijoj puti odlično pristaje ova nijansa.

PROČITAJTE JOŠ: Kako da same ofarbate kosu poput frizera?

Tamnobraon

Vrlo klasična, ali bogata čokoladno smeđa boja, vašoj kosi će dati prirodan izgled i sjaj. I tokom ovog leta će se nositi braon nijansa i to u tamnijim tonovima. Takođe možete da je kombinujete sa pramenovima u svetlijim i tamnijim nijansama braon boje.

Bakarna boja

Ove sezone u centru pažnje našla se i smela bakarno crvena boja. Naime, ova nijansa je sve veći trend ove sezone što pokazuje veliki broj devojka koje se odlučuje za ovu smelu i upadljivu nijansu.

PROČITAJTE JOŠ: Inspiracija sa Instagrama: Savršene frizure za leto 2015.

Koji je vaš izbor?

Priredila: Katarina Vasiljević