Nazad na Cosmopolitan.rs

Travel

Pobednica je Katarina Batuta (katarina_mandarina)

Učesnik Broj glasova
Katarina Batuta 14281
Trip in Srbija 6325
Boris Radošević 7108
Jovana Jocić 1490

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influencer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Katarina Batuta

katarina_mandarina - 42.2 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Sebe najlakše mogu da opišem kao zauvek kreativnu i radoznalu, osobu punu energije, koja najviše voli da potroši na ostvarivanje novih ideja, putovanje, muziku, fotografiju. Takođe verujem u to da je sve moguće i da ostvarenje svega što poželimo zavisi isključivo od usmeravanja svoje lične energije ka tome, kao i momentalnog angažovanja na tom putu. Život je prelepa igra u kojoj ili aktivno učestvujemo ili sedimo sa strane i posmatramo šta nam se dešava.

Trip in Srbija

trippinsrbija - 16.1 K

Šta za vas znači biti influenser?

Za nas je influenser onaj ko bitne teme približava publici na jedan posve kreativan i inovativan način. U našem slučaju, uspeli smo da od jedne popularne ali i vrlo subjektivne teme na društvenim mrežama, kao što su putovanja, kreiramo svojevrsnu društvenu misiju i nešto po čemu smo jedinstveni na ovim prostorima, ali i šire - petoro ljudi, travel blogera, koji obilaze jednu destinaciju - rodnu zemlju.

Boris Radošević

lutajuci_putnik - 54 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

Kao neko ko ima stalnu komunikaciju sa svojim pratiocima, nemoguće je da izdvojim samo jedan komentar. Volim da razgovaram i delim savete sa njima i ako mi neko napiše da mu se dopada moj način rada, da je posetio neku destinaciju o kojoj sam pisao ili da sam ga inspirisao, to mi je zapravo najdraže. Svoje pratioce gledam kao svoje prijatelje sa kojima svakodnevno razmenjujem različita iskustva.

Jovana Jocić

jocic.jovana - 30 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Sebe bih opisala kao vrlo pozitivnu osobu, timskog igrača, uvek spremna za akciju i ozbiljan adrenalin džanki. Ljudi kažu da u mom društvu smeh neizostavna stvar. :)