Nazad na Cosmopolitan.rs

Lifestyle

Pobednica je Marija Kršikapa (krsikapamarija)

Učesnik Broj glasova
Marija Kršikapa 7275
Aleksandra Bojović 612
Lea Stanković 5119
Anastasija Đurić 4647

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influnecer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Marija Kršikapa

krsikapamarija - 194 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

„You’re different because you’re smile is so honest and confident! It makes me happy and inspires me every day!“

Aleksandra Bojović

aleksandrabojovic - 19.4 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Iskrena, perfekcionista. Kako me vidite na Instagramu bez šminke, sa naočarima ili šeširom, takva sam i u privatnom životu. Pratioci prepoznaju lažne influnesere, koji se obuku i nameste samo za slikanje, a u privatnom životu su potpuno drugačiji. Ili pristaju da reklamiraju šta god isključivo zbog novca.

Lea Stanković

lastankovic - 505 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Influenser je osoba koja ima priliku da prenese svoju poruku na široku publiku imajući poverenje svojih pratilaca i ima izbor da li će sa njima deliti svoje navike i stvari koje voli ili će razgovarati o nekim drugim temama.

Anastasija Đurić

anastasija - 170 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

Na svojim socijalnim mrežama delim i svoje životne momente. Prvo je to bilo samo o modi i putovanjima, ali preraslo je u lifestyle jer delim sve bitno što mi se dešava. Mojim pratiocima je posebno bila zanimljiva i važna tema o majčinstvu (kao i meni) pa sam tako dobila ne jedan nego više komentara kada sam se porodila tipa „Anastasija, radujem se kao da mi se rođena sestra porodila i dobila bebu“. Ja sam na socijalnim mrežama pre svega iskrena i neposredna i zato dobijam ovakve intimne reakcije zbog kojih mi bude toplo oko srca.