Nazad na Cosmopolitan.rs

Insta Man

Pobednik je Stefan Momčilović (momaokosveta)

Učesnik Broj glasova
Dušan Pavlović 850
Stefan Momčilović 4725
Miloš Pavlović 951
Milan Vučićević 703

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influnecer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Dušan Pavlović

den_____den - 28.1 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Ako bih morao da kažem nešto o sebi, rekao bih: odavno sam stavio naočare pozitivnosti i ne planiram da ih skinem. :)

Stefan Momčilović

momaokosveta - 23.9 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

Pamtim više upečatljivih komentara, ali ću izdvojiti momka koji je stalno komentarisao odakle mi hrabrosti i volje da se otisnem na toliko daleka putovanja. Momak je bio master inženjer koji nije bio spreman da prihvati stipendiju za doktorske studije u Nemačkoj. Odgovorio sam mu na svaki komentar, a pre nekoliko meseci sam čitao pristupni rad njegove disertacije i drago mi je da mogu da podelim sa vama da je on ostvario svoj san i postao doktor nauka.

Miloš Pavlović

blizanac93 - 15.9 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Druželjubiv, jednostavan i prizeman dečko koji je veoma ambiciozan, svestran i uvek spreman za akciju i da pomogne drugima. Veliki zaljubljenik u muziku, prirodu i ljude.

Milan Vučićević

nichimizazvan - 31.6 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Biti neko ko ne prati trendove, već je liga za sebe. Osoba koja poseduje neku specifičnost i komunicira je na svoj način. Neko ko je sposoban da prenese poruku drugima. Takvi ljudi postoje i van interneta, zato pojam „influenser“ u današnjem kontekstu sve manje i manje ima smisla.