Nazad na Cosmopolitan.rs

Food

Pobednica je Mila Vujisić (milas_homemade_)

Učesnik Broj glasova
Tijana Ivković 1586
Sonja Lazukić 551
Marijana Mančev 715
Mila Vujisić 3962

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influnecer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Tijana Ivković

pivokosa - 34.1 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

Nečija baka mi je jednom napisala pravo pismo u kojem mi je zahvalila, pa me pohvalila i citirala par mojih izjava. Neću nikada zaboraviti to.

Sonja Lazukić

sonjasillyworld - 11.3 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Baš kako i piše na početnoj strani mog bloga, ja sam fotograf i grafički dizajner po profesiji. Veliki gurman i hedonista u slobodno vreme. Najbolje ćete me upoznati ukoliko podelimo parče kolača i kaficu ispod trešnje u mojoj bašti.

Marijana Mančev

kenguristyle - 12.9 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Influenser na digitalnim mrežama je, po mom mišljenju, osoba koja inspiriše, od koje možete naučiti nešto novo iz njenog ličnog iskustva i kojoj ljudi veruju upravo zbog tog iskustva.

Mila Vujisić

milas_homemade_ - 36.8 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Drago mi je što mogu da kažem za sebe da sam „influenser“. Za mene lično to je privilegija da mogu ljudima koji me prate da prikažem realnu sliku usluga ili proizvoda koje i sama koristim. Osim toga, pružena mi je mogućnost da nekome pomognem svojim savetima, znanjem, iskustvom i drago mi je što je odziv na to, barem kod mojih pratilaca, jako veliki i pozitivan.