Nazad na Cosmopolitan.rs

Fashion

Pobednica je Jovana Sretenović (bonjourjr)

Učesnik Broj glasova
Jovana Sretenović 6695
Una Krlić 5674
Iva Jeremić 1362
Nina Radojičić 895

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influnecer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Jovana Sretenović

bonjourjr - 14.6 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Drugi su rekli da moj modni blog i instagram profil predstavljaju „spoj klasičnog i modernog, koji odiše ženstvenošću i vanvremenskom elegancijom u skladu sa francuskim načinom življenja koji živi gde god da je“.

Una Krlić

unakrlic - 84 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Često čujemo kako ljudi vole da se influenserima podsmevaju i razumem zbog čega je to tako. Prosto svaka nova profesija nekako kod nas bude dočekana na nož. Mislim da su influenseri novi idoli generacije i da, ukoliko je neko dobar primer, sjajno je da mladi slede taj primer. Influenseri koji svoj uticaj koriste na način da pomognu ili podstaknu drugog da bude bolji jesu veliki plus za sve nas.

Iva Jeremić

iva_jeremic - 67.6 K

Šta za Vas znači biti influenser?

Influenser je osoba koja ima uticaj na društvo ili određeni segment društva svojim stavovima, ponašanjem i javnim nastupom.

Nina Radojičić

ninockar - 10.6 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

I pre svog bloga i posle njegovog otvaranja (pre dve godine) stizalo mi je dosta lepih komentara. Ipak, par njih je ostavilo na mene toliko snažan utisak i dalo mi vetar u leđa da ih se uvek, kada mi nije dan, nedelja ili mesec, prisetim. Oni mi daju snagu da nastavim da radim. Ne bih mogla jedan da izdvojim, ali mogu da kažem da se tiču mog smisla za fotografiju, stil, ali i oni najdraži koji se tiču obrazovanja i vaspitanja jer mislim da je to ipak stub svakog čoveka. Naravno, tu je uvek i onaj komentar koji svakoj ženi prija „Lepša si uživo nego na slici.“ ;)