Nazad na Cosmopolitan.rs

Beauty

Pobednica je Jelena Nikolić (_babytuna)

Učesnik Broj glasova
Mia Kozo 1678
Jovana Koković 1006
Aleksandra Vučković 677
Jelena Nikolić 13196

Ove godine u Srbiji prvi put organizujemo Cosmopolitan influnecer awards i ekskluzivno vam predstavljamo ko su učesnici u šest kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men). Svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru. Glasanje se odvija na ovim stranicama.

Mia Kozo

miakozo - 127 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Teško je opisati samog sebe jer nekada nismo svesni mana i vrlina koje posedujemo, možda bi to bolje učinio netko blizak meni. No, kako je pitanje upućeno meni, evo da pokušam. Vrline koje znam su mi veseo karakter koji podiže iz mrtvih, veran sam prijatelj, kada je to iskreno i obostrano. Smatram da sam vredna kada je u pitanju posao i karijera, od rane mladosti sam naučila tako da funkcionišem. Pokretna sam i uvek spremna za bilo kakve pustolovine (dok ne uključuju vratolomije). Mane su mi da sam tvrdoglava, ponekad nedokazana i svojeglava, ali učim se da utičem na te stvari. Obožavam muziku, koju neprestano slušam, uživam u šminkanju i beauty tretmanima kod kuće, a nisu mi naodmet ni putovanja.

Jovana Koković

cocoloco_girl - 259 K

Šta za Vas znači biti influenser? 

Jaka veza sa mojim pratiocima. Kada kažem jaka, mislim na stabilnost i kredibilitet koji godinama i permanentnim radom stičete, gradeći odnos pun poverenja. Baš kao i prijateljstvo ili bilo koji drugi odnos u životu. Iziskuje ljubav, strpljenje, rad i veliku volju. Ukoliko već kažu da smo uticajni :), ja sam uvek za to da podstičemo, motivišemo i sugerišemo samo najbolje.

Aleksandra Vučković

withinstalovealex - 16.2 K

Koju rečenicu ili komentar nekog svog pratioca još pamtite?

Puno lepih reči mi pristiže svakog dana od ljudi koji me prate, ali uvek se setim jedne rečenice: „Ti vidiš sve ono što drugi ne vide.“

Jelena Nikolić

_babytuna - 12.7 K

Kako biste sebe iskreno opisali?

Uf, ja sam sve. Umem da budem dosadna kada svi piju a ja cevčim vodu, umem da budem hajpmen kada su svi smoreni, zavisi kakav mi je dan. Ekstremno odgovorna, volela bih da umem nekad da zakasnim a da me ne grize savest. Volela bih i da manje primam stvari k srcu.