Teksas suknja je vrlo popularna i ovog leta. Nose se različiti modeli od klasičnih užih do širokih i lepršavih. Ako znate kako da budete elegantni, jednostavna kombinacija vaše omiljene mini suknje i raznih majica mogu zapravo učiniti da izgledate čudesno.

Međutim, prava dilema koju morate razmotriti je koje cipele treba nositi uz mini suknju. Loš odabir cipela moze zaista uništiti vaš outfit, tako da morate biti oprezni prilikom odabira i truditi se da razmišljate kao modni stilista.

Naime, postoji obuća koju bi trebalo da izbegavate uz kratke suknje i šortseve, bar tako tvrdi stilistkinja Mihajela Erlanger, koja stilizuje holivudske zvezde poput Lupite Njogo, Dženife Hadson i Hilari Svank.

Ona kaže da su japanke, iako su svakog leta jako popularne, nagori mogući izbor obuće za kombinaciju s teksas suknjom. Takav look prolazi samo na plaži. Umesto japanki, poznata stiliskinja preporučuje neke lepe natikače, sandale s block potpeticom ili espadrile, u kojima ćete u trenu izgledati doterano, bez puno truda.

Izvor: index.hr