Ovo su odgovori na vaša najčešće postavljana pitanja o Cosmopolitanu

P: Da li mogu da budem saradnik Cosma. Kome mogu da se obratim?
O:
Mi vas svakako podržavamo da probate! Da biste nam nam poslali tekst ili predstavili ideju o čemu biste voleli da pišete, molimo vas da pošaljete svoje podatke i kratak rezime na e-mail cosmopolitan@adriamedia.rs. U vašem CV-u navedite u kojoj oblasti magazina biste voleli da radite. Da biste postali saradnik online izdanja magazina, pišite na cosmoonline@adriamedia.rs. 

P: Pretplatila sam se na Cosmo, ali ne dobijam svoje brojeve redovno. Šta da radim?
O:
 Obratite se čitalačkom servisu kuće Adria Media Magazine d.o.o. e-mailom – pretplata@adriamedia.rs ili telefonom 011/6357268. Takođe, možete pisati na adresu Adria Media Magazine, za Čitalački servis, Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd 

P: Dobila sam poklon iz Cosma? Gde mogu da ga preuzmem? 

O: Poklone možete preuzeti u redakciji Cosmopolitana, koja se nalazi u Vlajkovićevoj ulici broj 8 u Beogradu. Nagrađene čitateljke po svoj poklon mogu doći do objavljivanja sledećeg broja, a pre dolaska poželjno je da se najave na telefon 011/6357240.

P: Kako da nekoga obradujem pretplatom? 

O:  Najlakše ćete to učiniti preko našeg vebsajta. Na početnoj strani www.cosmopolitan.rs  nalazi se box za pretplatu – kliknite na njega i odaberite opciju "Pretplatu želim pokloniti...", a potom unesite svoje podatke i podatke osobe kojoj želite da poklonite pretplatu na Cosmopolitan.