Govorim Vam iz iskustva jer i sa 130 kilograma možete biti Stil Ikona.... a evo šta je u stvari važno.

Godinama se družim sa različitim ženama, različitih godina, različitih finansijskih mogućnosti i različite genetičke i fizičke građe. I naučila sam da je veoma važno naučiti da volite i prihvatite sebe  - baš onakve kakve ste... Važno je zadržati kritičan pogled u ogledalu i napraviti najbolje moguće od onog što vidite u odrazu ogledala. Verujem u „pink“! Baš kao i što verujem da se najviše kalorija troši smehom, da vas čini lepom kada ste velike i snažne i kada sve krene naopako. Pa već znate i same da su najlepše srećne žene. A ako danas niste srećne, ma ne odustajte, znate kako reče Skarlet Ohara u Prohujalo sa Vihorom! „Sutra je novi dan! „ I ja verujem u čuda. A onda i pored toga.... 

Budite svoji... ne pokušavajte da nosite pantalone koje ludo stoje vašoj dobroj drugarici... i ako svi nose mini suknju odlučite se za ono u čemu se osećate moćno... Ne budite rob mode... kada ugledate komad odeće, cipelu, torbu ili nakit pomislite na onoga ko je napravio taj komad... vremenom ćete shvatiti da li je komad napravljen za Vas i ako vam unutrašnja intuicija  kaže: “Jao , pa ovo je stvoreno za mene...“, kupite komad odeće... ili cipelu.... ili nakit.

Ako dugo razmišljate , i niste sigurni – komad nije za vas...

Ja sam veoma ponosna kada nađem nešto po povoljnoj ceni, na rasprodaji ili sniženju. Nije umetnost i umeće skockati svoj izgled sa ogromnom sumom para, umetnost i stil je kada kombinujete kvalitetne, skupe komade odeće, obuće i nakita, sa originalnim detaljima i komadima koje ste kupili po veoma povoljnim cenama, možda čak na buvljaku ili radnji sa polovnom odećom. 

Pravilo mode i dobrog oblačenje je u stvari da pravilo ne postoji. Naravno, važno je da se vi osećate dobro u onome u čemu se pojavite, na poslu, na žuru na zabavi ili bilo kakvoj manifestaciji. Za mene je uvek važno a to bih i

Vama savetovala da se osećate dobro, pa možda i udobno ili svesno da oblačenje pokažete poštovanje prema okruženju i što je još važnije samopoštovanje.

Kao i za sve u životu, vaše okruženje, prijatelji i društvena mreža bi trebalo da vam budi u „Proof of concept“  - kontrola , ili neko kritično ogledalo. Ne dozvolite da se na važnom sastanku pojavite kao sponzoruša, jer ma kako vam se činilo da ste fenomenalni u tom „autfitu“, nećete se osećati dobro i to će poremetiti Vaše samopouzdanje u pravom trenutku.

Budite svoji, budite autentični i smeli onoliko koliko da izađete iz zone komfora, a da pri tome ostanete svoji... Stiže proleće, sveže i jake boje, štampani veliki motivi, zeleno, plavo, i kao i uvek crveno, teget i belo. Obavezne plisirane suknje i čipka , za svaku priliku, u pravoj boji. Male tašne, dugačke, veštačke trepavice, obavezne patike i još obaveznije vrtoglavo visoke cipele... nenametljiva šminka.   

Dok gledam Keri Bredšo iz Sex & City, oduševljena sam idejama njenih kombinacija, frizura, smelosti. Ali ja nisam Keri. Niste ni Vi.... zato pomislite na nekog iz svog okruženja, nekoga ko je cool , i ko vas oduševljava svojim izgledom i stilom.

Kako biste ga opisali u dve tri rečenice? Po čemu se razlikuje od drugih? Šta možete naučiti od te osobe?

Nemojte da mi kažete, ma nisam ja taj tip! Nikada nije kasno da postane Stil Ikona, a sutra je novi dan! Osećaćete se stvarno moćno! Zato, postanite Carica !