Nepoznato ime...hm... Radoznalost je veća. Otvaraš i imaš šta i da vidiš. Konverzacija koja prelazi prijateljsku, na granici flerta, sasvim dovoljno da ti se želudac zgrči. Ali nema dokaza o bilo kakvoj konkretnoj nameri. "Mark as unread" ,"Log out" i kreneš da buljiš u zid. Ako digneš paniku, to će biti kraj. A šta ako se ipak ništa ne dešava?

Rešiš da ipak pratiš razvoj situacije, raspitaš se onako izokola ko je BBB, odakle to poznanstvo. "Znam je odavno, ne nešto posebno. Nista se nikad nije desilo, trebalo je ali nije i neće". Dobiješ zagrljaj i dug poljubac kao neku vrstu umirujućeg sredstva. Iskreno, nema šta. Možda čak i previše. A ona, sumnjivog karaktera, fizički, o ukusima ne treba raspravljati, ali malo previše "na izvolte" za tvoj ukus. Čekaš i čekaš. Čekaš na konkretan znak prevare ili dogovor o viđenju kako bi pomrsila konce, napravila im scenu i prestala sebe da mučiš. Pratiš poruke, ćaskanja, pretvaraš se u prvoklasno njuškalo i ćutiš.

Jednog dana osvane romantična pesma na njegovom Wall-u od nje. Ti skreneš, zoveš ga i zahtevaš objašnjenje. On je u frci briše ne znajući otkud ona tu. Nakon što je to videla BBB šalje poruku i inbox i ti kapiraš da je totalna lujka koja ignoriše činjenicu da on ima tebe, zajedničke fotografije na svakom ćosku... Čak je i tužna što je sklonio pesmu. Onda skapiraš da je jedina njegova krivica u tome što i dalje poseduje taj bunt malog deteta, što više mama brani, to će derle više izazivati i tražiti batine. U momentu ti dođe da očerupaš kokošku i pobrineš se da dobije adekvatan makeover. Ali ipak budeš pametna, rešiš da se još malo praviš blesava dok redovno koristiš svoje elektronsko tajno oružije sa početka priče, i pustiš da bi videla da li će on da popusti, jer u tom slučaju jedinu živinu koju ćes očerupati biće petao. Ako tako bude kokoška nije kriva. Ona je izbacila batak a petao je taj koji će da nasrne ili neće.

U kom momentu shvatiš da je dosta čekanja? Tada kada mu ona predloži kafu i pošalje mu svoj broj, a vi ste se prethodnu noć posvađali i znaš da će derište u njemu da proradi. Pamtiš... Odlaziš kod njega, hvataš telefon u potrazi za brojem koji je upisao pola sata pre. Svečano objavljuješ da znaš čiji je, brišeš ga iz imenika i blokiraš. Postavljaš uslov: ili će tebe da blokira za sva vremena ili nju na fejsu. Odnosiš pobedu dostojnu vrhovnih vojskovođa i imperatora. Radoznalosti tu nije kraj. Bacaš pogled na njen Wall i zatičeš gomilu jadikujućih poruka.Tužno... Who's the Big Bad Bitch now...?