Oduvek je maštala o Gospodinu Savršenom. Bajke koje je slušala u najranijem detinjstvu su je navele da misli o njemu kao o princu na belom konju. U vrtiću Klinac Savršeni je bio klinac koji je privlačio svačiju pažnju. U školskim danima bio je to dečko koji je odlično izgledao. Ipak, sam izgled nije dovoljan da neko bude Gospodin Savršeni. Taj narcis ju je najviše povredio.

Traganje za Gospodinom Savršenim je ravno potrazi za zlatom. Traži se nešto dragoceno. Mada, Gospodin Savršeni je dragoceniji od svakog zlata. Njena potraga je počela.

Nakon jednog viđenja i nekoliko razmenjenih poruka olako je zaključila da je on Gospodin Savršeni. Taj njegov izvežbani dobar prvi utisak umalo da je prevari. Na prvi pogled interesantan, a na drugi pogled čista suprotnost. Nema o čemu da priča ni sat vremena, ali zato zna da pošalje i te kakav sms nakon rastanka. Eh, on nije ni potencijalno Gospodin Savršeni za nju.

A on, jedno viđenje i mnogo obećanja. Reklo bi se san snova, prosto da ga poželite. Isplanirao je čitav njihov zajednički život, a možda i drugi život u tih dva sata. Dokazalo se da je obećanje „ludom radovanje.“ Nikada se više nisu videli.

I što je više želela da ga pronađe nije uspevala. Na prvi pogled svaki je bio Gospodin, ali ne Savršeni. Osećala se kao da je obišla čitav krug i opet bila na početku. Bila je umorna i odlučila da se prepusti drugim stvarima. Htela je da kaže onu rečenicu sa početka.

Onda je shvatila da je Gospodin Savršeni oduvek bio tu. Tražio je da obrati pažnju na njega, ali ne dovoljno glasno pa je ostao neprimećen. Ta njegova dva crna oka i osmeh postali su centar njenog sveta. Shvatila je to čim mu je posvetila malo pažnje koju joj je on vratio stostruko.

On je tu da joj kaže volim te, da joj kaže obožavam te. On zna kako da joj izmami osmeh. On je njen najbolji prijatelj i njena druga (snažnija) polovina. On zna da ćuti sa njom, a da ona ima osećaj kao da se sita ispričala sa njim. On zna da sasluša bez davanja komentara. On je njen oslonac.

Ona je ponosna što ga ima pored sebe. Ona svaki sekund proveden sa njim smatra dragocenim. Ona zna da joj ništa nije teško da uradi za njega. Ona pored njega može da bude ono što jeste, a ne ono što bi trebalo da bude.

A da li on ima mana? Čekajte da razmisli. Da, ima samo jednu. Ukazaće mu na nju. Mada, jedna mana pored toliko vrlina nije ništa. Bolje jedna nego dve.

Oko njega se svet okreće već šest meseci. Ne želi više da priča o njemu „da ga ne urekne“ što kažu naši stari.

A da li si ti našla svog Gospodina Savršenog?