Solutions kreme kompanije Avon idealne su za prolećnu i letnju negu lica i tela. Napravljene od prirodnih sastojaka, korišćenjem najsavremenije tehnologije, omogućavaju blistav sjaj naše kože. Šest različitih krema pruža rešenje za svaki tip kože.

Ukoliko imate umornu i dehidriranu kožu, krema Beautiful hydration sa rajskim žitaricama, iz mahuna cveta koji raste u divljinama obala zapadne Afrike, može pomoći da vaša koža dobije dodatnu snagu, ujednačen ten i lep izgled. Osetljivu kožu najbolje neguje cvet prkosa, koji se nalazi u Sensitive botanicals Solutions kremi. Ova krema, bogata kalcijumom, vašoj će koži dati zdrav i negovan izgled. Biljka kamelija, koja raste u skrovitim delovima Japana, idealna je za negu istovremeno masne i suve kože jer obnavlja ravnotežu kože.  U Solutions kremi Complete balance nalaze se upravo listovi kamelije, kombinovani sa jakim antioksidansima i mineralima poput cinka, koji sprečava da koža bude masna i ujednačuju ten. Kod prvih znakova starenja, mineral ametist je pravi izbor za negu kože. Ovaj mineral, pronađen u gustim šumama jugoistočnog Brazila, glavni je sastojak Youth minerals kreme koja usporava starenje kože. Za kožu koja gubi zategnutost, krema Ageless accolade sa hibiskusom je pravi izbor. Ovaj cvet koji raste u oblastima centralne i istočne Azije ima veliku moć da učini vašu kožu čvršćom i zategnutijom. Perfect Tone krema sa plodovima duda koristi se kod neujednačenog tena. Listovi plodova duda poseduju veliku količinu antioksidansa koji pomaže koži da dobije na svežini i time umanjuje neujednačenost tena.

Solutions linija sadrži dnevnu i noćnu kremu, penasto sredstvo za čišćenje lica, masku sa gelom za čišćenje lica i tonik. Solutions kreme su zasnovane na ideji da svaka žena poseduje prirodnu lepotu koju treba negovati prirodnim sastojcima.

Tokom narednih sedam dana budite na oprezu tačno u 15 sati! Prva osoba koja nam pošalje tačan odovor na pitanje dana dobiće na poklpon paket nove Solutions linije iz Avona.

Pitanje za sredu 18. april:

U kom delu planete se može naći list kamelije, glavni sastojak kreme Solutions Complete Balance?

a. U Japanu
b. U Brazilu
c.  U Indiji

Odgovore šaljite na cosmoonline@adriamedia.rs. Pored odgovora, obavezno nam navedite i sve svoje konakt podatke, a ime dobitnika će biti objavljeno na sajtu!

Tačan odgovor na pitanje je pod a. U Japanu!

Nagradu je osvojila Adrijana Domazet. Čestitamo, a o načinu preuzimanja nagrade ćemo vas obavesiti uskoro!