Svoje kreativne fotografije sa zadatim Rimmel proizvodom (koji svakog meseca menjamo, a vidno je istaknut u svim dobro snabdevenim parfimerijama i drogerijama) možete slati na mail adresu cosmoonline@adriamedia.rs i učestvovati u izboru za najoriginalniju fotografiju meseca koju ćemo nagraditi vrednim Rimmel paketom šminke. Na kraju akcije stručni žiri od ukupno četiri pobedničke „fotografije meseca“ bira najbolju, a pobednica pored vrednog poklona dobija profesionalno šminkanje i fotografisanje. Požurite i ugrabite poslednju priliku da se plasirate u veliko finale!

Ovog meseca očekujemo vaše fotografije sa RIMMEL senkom za oči! Na vama je da odaberete boju i pozu, sve to ovekovečite svojim fotoaparatom i pošaljete do 18. maja na adresu cosmoonline@adriamedia.rs.

Šta čekate? Fotoaparat u ruke i sa drugaricama organizujte super provod ispred objektiva! Spojite lepo i korisno, ovekovečite dobru zabavu i napravite nezaboravne slike!

Saznajte ko je osvojio nagradu u trećem krugu akcije, kada ste se fotografisali sa Rimmel lakovima za nokte - kliknite ovde!

Pogledajte fotografije iz drugog kruga akcije, gde vam je inspiraciju za fotkanje pružio Rimmel lasting finish ruž za usne - kliknite ovde!

Fotografije iz prvog krugu akcije, kada je zadatak bio fotografisanje sa Rimmel Lasting Finish 25h puderom, pogledajte ovde!