Ako želite da doživite Sensation Experience u stilu prave Cosmo cice, nemojte proputstiti ovu fantastičnu priliku! Osmislite svoj Sensation stil i fotografišite se sa svojom drugaricom. Pošaljite nam fotku (obe, naravno, treba da budete obučene u belo) i ako osvojite najviše lajkova na našoj Facebook stranici poklonićemo vam jedinstveno Sensation iskustvo.

U društvu glavne urednice Cosma i još četiri Cosmo fana iz regiona, uživaćete u provodu u VIP SKY BOX loži uz specijalan paket, koji obuhvata:

Catering: 2 boce Moët & Chandon Champagne / Heineken Beer / Red Bull / 1 boca Jaegermeister / 1 boca vodke / 1 boca viskija / bezalkoholna pića i, naravno, najkvalitetnije koktel posluženje. Svim VIP gostima biće obezbeđen zaseban ulaz u Arenu, posvećeno osoblje, garderoba i slične pogodnosti.

SKYBOX je VIP loža, koja se nalazi na trećem nivou Beogradske arene, i podrazumeva pogodnosti kao što su zaseban toalet, salon, fotelje, bar, garderoba, barski stolovi i monitori.

Fotoaparat u ruke i požurte, jer konkurs traje do 18.05.2011. Tačno u 12h tog dana zaključiće se glasanje. Fotografije šaljite na cosmopolitan@adriamedia.rs. U naslov obavezno stavite SENSATION.