Naši eksperti za seks već godinama se trude (i uspevaju) da obogate vaš seksualni život novim savetima i predlozima! Da vam se ovi tekstovi dopadaju znamo sa sigurnošću – pratimo koliko često čitate sve iz rubrike „Ljubav i seks“ na našem sajtu :). Sada bismo voleli da čujemo vas, jer ste uz Cosmo sigurno i sami postali stručnjak za akrobacije među čaršafima, ali i doživeli brojne avanture koje ćete dugo pamtiti!

Za sledeći broj pripremamo specijal u kome želimo da objavimo ispovesti autentičnih Cosmo cica - naših čitateljki! Zato nam napišite vaše doživljaje i otkrijte trikove i poteze kojima pokrećete zemljotres u krevetu, a mi ćemo vas nagraditi za trud! Za najbolje priče spremili smo specijalne poklone, a sve zanimljive ispovesti koje dobijemo objavićemo u Cosmu.

Pišite nam na mail redakcije cosmopolitan@adriamedia.rs, potpišite se imenom ili pseudonimom, po vašoj želji i kažite nam koliko imate godina. Napišite nam i svoj broj telefona da bismo mogli da vas obavestimo ako baš vi osvojite nagradu!