Željana, Gordana, Vladislava i Jovana izgledaju fantastično na modnim stranicama martovskog Cosma! One su nam pomogle da svima pokažemo da je moguće izgledati idealno bez obzira koji konfekcijski broj nosite. Naša modna urednica, Katarina, odabrala je seksi komade koji odgovaraju njihovim figurama, a koliko dobro devojke izgledaju i sami ćete se uveriti kada zavirite u novi broj Cosma. Naša ocena je – čista desetka!

Pošto su ove četiri devojke dale poseban šarm Stilskoj A listi, odlučili smo da nastavimo sa ovom praksom i zato vas ponovo pozivamo da se prijavite za ovu glamuroznu modnu avanturu.

Ovaj put tema snimanja biće retro lepotice, poput Sofije Loren i Brižit Bardo, jer su one dobro znale poruku koji mi sada želimo svima da prenesemo - Kada su oblik tela i veličina u pitanju ne postoje pravila, jer smo sve različite. Seksepil dolazi iznutra, a glave se okreću za devojkama koje zrače samopouzdanjem!

Zato, kakve god da su vaše obline i koji god konfekcijski broj da nosite pošaljite svoju fotogafiju na adresu cosmopolitan@adriamedia.rs sa naznakom BUDITE I VI U COSMU u naslovu poruke. S obzirom da će snimanje biti u retro stilu, naročito pozivamo devojke koje nose broj 42 i više da se prijave, jer su za izgled filmske dive iz šezdesetih, ipak potrebne raskošne obline. U prijavi nam obavezno napišite broj telefona, vaše godište, zanimanje i broj garderobe.

Vidimo se na snimanju!