Ako želite drastično da promenite boju svoje kose, prijavite se i možda baš vi osvojite totalni makeover!

Svakog meseca biramo po dve devojke koje će imati priliku da se prepuste stručnom timu Cosmo hair stilista i promene frizuru i svoju boju kose uz pomoć farbi Altamoda e... Colore čuvenog brenda Alfaparf. Uz to, dobiće profesionalni make up i stajling + fotkanje za Cosmo.

Akcija traje pet meseci, počevši od oktobra, a svakog meseca tema će biti prelazak u određenu boju kose plavu, smeđu, crnu, crvenu i šatiranu.

Prijave možete slati na mejl adresu cosmomakeover@adriamedia.rs

Boja kao modni detalj

Na beauty scenu Srbije stupaju boje za kosu svetski poznatog proizvođača ALFAPARF Milano. Prednost ovih farbi je ta što kod kuće sami možete dobiti profesionalni efekat i kvalitet kao da ste se farbali u salonu. Koja je tajna? Nova molekularna struktura boja za kosu sa kristalizovanim mikro pigmentima i manjim procentom amonijaka  koja se koristi u profesionalnim bojama za kosu prodire duboko u svaku vlas i povećava volumen, što omogućava zadržavanje pigmenata. Efekat? Intenzivna, dugotrajna boja, manje oštećenja, potpuna pokrivenost sedih i blistav sjaj kose. Jedinstveno pakovanje sa 150 grama boje predstavlja posebnu pogodnost kod osoba sa gustom ili dugom kosom, količina boje je dovoljna za koloraciju cele kose.

www.facebook.com/MauriciusAlfaparfSrbija