Znamo da je vaš studentski život ispunjen brojnim obavezama, predavanjima, učenjem, ispitima… Ali znamo i da su njegov važan deo provod, prijateljstva, ljubav i sve što nosi lepota življenja. Zato pokrećemo akciju Cosmo studentska nagrada.

Kako da se prijavite?

Nominujte sebe ili svoju drugaricu, pošaljite fotografiju na cosmostudentskanagrada@adriamedia.rs sa naznakom za koju kategoriju se prijavljujete. Pošaljite nam ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon i e-mail adresu, kao i razlog zašto bi trebalo baš vi da pobedite!

Finalistkinje ćemo predstaviti u Cosmo fashion advertorijalu avgustovskog izdanja. Četiri devojke koje ćemo predstaviti u septembarskom broju boriće se za glavnu nagradu - naslovnu stranu specijalnog izdanja Cosmopolitan Index!

Sve finalistkinje očekuju vredne nagrade!

Kategorije za koje se možete prijaviti:

Ona inspiriše

Inspiracija je svuda oko nas, samo je treba prepoznati. Neki ljudi to rade sa lakoćom i prenose je u raznim oblicima: idejama, znanjem i veštinama od kojih često zastaje dah. A onda, ako ste u društvu takvih ljudi, inspiracija postaje deo vas. I čini vas posebnom i nadahnutom da ispunite svoje ciljeve. Prijavite nekoga ko ume da inspiriše, uz objašnjenje kako to radi. Ili sebe, ako vas drugi tako vide.

Najbolja drugarica

Da li na svoju najbolju drugaricu uvek možete da se oslonite? Da li sa njom uvek delite i lepe i one manje lepe životne trenutke? Da li vam daje bezrezervnu podršku bez obzira na sve? I oduševljava vas kada se najmanje nadate? Ako je tako, onda je nagradite nominacijom za ovu kategoriju. I opišite zašto je ona baš to zaslužila!

Pobeđuje talentom

Kako je lepo kada vam kažu: „Ti si talentovana za to!“. Ako ste to više puta čuli, onda ste prava osoba za Cosmo studentsku nagradu. Da, da... Upravo vi! Ili, ako ste raspoloženi da istaknete drugu devojku koja niže uspehe na osnovu talenta, napišite nam svoje razloge zbog kojih biste voleli da se baš ona nađe na naslovnoj strani Cosmo Indeksa. 

Zvezda svake žurke

Da li najbolje provode opisuju filmovi Hangover i Project X ili vi uz ispijanje prve kafe sa drugaricama posle ludih noći? Ako nijedan dobar gradski parti ne može da prođe bez vas, željno očekujemo vašu nominaciju. Želimo da čujemo do detalja kako ste spontane večeri pretvarali u žurke za pamćenje. Neka vaša priča bude takva da bi joj se oduševio i Tod Filips, reditelj pomenutih filmova. Ko zna, možda je to vaša karta za Holivud. Za Cosmo naslovnicu svakako može da bude!