Datum odlaska/povratka:  19.april 2013 – 21.april 2013. (3 dana / 2 noći)

Cosmopolitan šoping je jedinstven po sadržaju u odnosu na ostala putovanja ovog tipa. Cosmopolitan modni savetnik biće na raspolaganju putnicima tokom šopinga. Biće organizovan večernji izlazak, kao i izbor za devojku sa najboljim stajlingom koja će biti nagrađena. Rimmel make-up artist šminkaće devojke pre izlaska i davati im savete u vezi šminkanja.

Program putovanja:

1 dan – 19.04. Beograd – Portorož (udaljenost oko 650 km)

Sastanak na parkingu ispred Sava Centra (savska strana) u jutarnjim satima u 06:30h . Polazak autobusa u 07:00h. Prelazak preko Srpsko – Hrvatske granice (Batrovci – Bajakovo). Vožnja kroz Hrvatsku uz kraću pauzu radi odmora. Prelazak preko Hrvatsko – Slovenačke granice (Bregana). Vožnja kroz Sloveniju uz kraću pauzu radi odmora. Predviđen dolazak u Portorož, hotel LUCIJA 3* oko 15.00h. Čekiranje i slobodno vreme do 16.00h kada je planiran sastanak sa vodičem na recepciji hotela. Kratka šetnja i razgledanje grada. Slobodan ulaz u Casino Portorož (koji se nalazi na par minuta od hotela Lucija) ili  slobodno vreme za individualne aktivnosti do povratka u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan – 20.04. Portorož-Trst

Doručak u hotelu. Polazak autobusa ispred hotela u 09.00h za Trst. Vožnja do Trsta oko 1h. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem. Slobodno vreme za šoping. Predviđen povratak za Portorož oko 16.00h.  Slobodno vreme za odmor ili relaksaciju u wellness centru hotela. Večera u hotelu. U večernjim časovima Rimmel šminkanje, izbor za najbolji stajling, a potom izlazak u jedan od najboljih noćnih klubova Portorožu. Noćenje.

3. dan – 21.04. Portorož-Palma Nova-Beograd

Doručak u hotelu. Napuštanje hotela. Polazak autobusa ispred hotela u 11.00h za Palma Novu. Vožnja do Palma Nove oko 2h.U Palma Novi se nalazi najpoznatiji outlet i idealno je mesto za šoping. Nakon dobre kupovine, pauze za ručak, predviđen povratak oko 19.00h. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku uz kraće pauze radi odmora. Predviđen dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

HOTEL: Lucija 3 +*
PERIOD: 19-21 APRIL – 2 noćenja
Cena paketa po osobi: U dvokrevetnoj sobi 189 eur
*Doplata za jednokrevetnu sobu: 40 eur

Cena paket aranžmana uključuje:

# Smeštaj na bazi polupansiona (doručak, večera) po osobi za 2 noćenja u dvokrevetnoj/ jednokrevetnoj sobi
# Autobuski prevoz-visokopodni, turističke klase prevoznika LASTA
# Korišćenje bazena u hotelu,ostale usluge wellness centra se dodatno plaćaju na licu mesta
# Razgledanje grada - Portorož 19.04. sa vodičem
# Panoramsko razgledanje grada sa vodičem - Trst 20.04.
# Besplatno Rimmel šminkanje pred izlazak 20.04.
# Odlazak u Palma Novu i outlet centar 21.04.
# Usluga pratioca grupe

Cena paket aranžmana ne uključuje:

# Individualne troškove putnika
# Međunarodno zdravstveno osiguranje
# Boravišna taksa: 1,01 € po osobi/ dnevno
# Usluge koje nisu prezicirane u programu

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

Detalje o načinu plaćanja, kao i hotelu u kome ćemo biti smešteni otražite na sajtu agencije EuroJet.