Prvi poljupci, vatreni poljupci, rođendanski poljupci, dečji poljupci… Svako od nas ima svoju ‘’kolekciju’’ koju nikad ne zaboravlja. Ove jeseni uz proizvod Vichy Normaderm Kiss, koža će vam biti tako glatka i neodoljiva da će poljupci biti tema broj jedan u gradu.

Zato i sa našim poznatim prijateljima pričamo o njima a pozivamo i vas da nam se pridružite u tome i pošaljete svoje odgovore na temu MOJ POLJUBAC na adresu cosmoonline@adriamedia.rs sa naznakom Kiss konkurs. Opišite nam u nekoliko rečenica trenutak u kome se dogodio poljubac koji ćete zauvek pamtiti. Deset najzanimljivijih odgovara biće nagrađeno Normaderm kiss paketom.

Nina Janković, glumica, čija lepota u filmu i seriji Montevideo, bog te video, nikoga nije ostavila ravnodušnim, seća se, naravno, svog prvog poljupca: ‘’Prvi poljubac se ne zaboravlja... Bilo je to u sedmom razredu na dočeku Nove godine, a poljubila sam se sa mojom tadašnjom simpatijom Ukijem. I danas kad gledam fotke sigurna sam u to da smo bili najslađi par u gradu…’’. Iako joj je prvi poljubac bio novogodišnji, idealno vreme za zaljubljivan je za Ninu je proleće, kada sve pupi i cveta. Tada je i njoj najčešće cvetalo u ljubavi.

Ninin osmeh obavezno izmami jedan ‘’specijalan’’ poljubac, koji ne dolazi ni od dečka, ni od mame, tate, već od njene maltezerke Fibi. Kad sam tužna ili neraspoložena, kaže Nina, dovoljno je samo da se Fibi približi i osmeh se odmah vrati na lice! Na pitanje čiji obrazima ne može da odoli, Nina nije imala dilemu: ‘’S obzirom na to da sam ponosna tetka osam pari obraščića, jasno je čiji su najslađi obraščići koje najčešće štipkam i ljubim!’’
Pogledajte oko sebe i pronađite i vi najslađe obraščiće za vaše poljupce. I nemojte da ih štedite, jer poljupcima ćete i sebi i drugima ulepšati dan!

Konkurs je otvoren do 18. oktobra!