Naslovna | Cosmo campus | Morate ih imati: 6 aplikacija za putovanje

Morate ih imati: 6 aplikacija za putovanje

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Na letovanje nemojte kretati dok ne instalirate bar jednu od ovih aplikacija...

Pre nego što odete na neku zanimljivu destinaciju, instalirajte na svoj telefon neku od ovih korisnih aplikacija koje će vam pomoći da se što bolje informišete i snađete

Phrasebook for travelers

Ovo je neka vrsta rečnika koja sadrži 800 najčešce upotrebljavanih fraza i izraza koji vam mogu biti korisni pri sporazumevanju sa lokalnim stanovništvom, kao i u slučaju nužde. Jezici koje obuhvata su: engleski, francuski, španski, nemački, italijanski, kineski, japanski, korejski, ruski, turski, portugalski i arapski.

PROČITAJTE JOŠ: Morate ih imati: 5 najboljih beauty aplikacija

Pocket guide

Audio Vodič za gradove koji ce vam pomoci da pronađete radnje, mesta za islaske, restorane i znamenitosti u više od 150 gradova i turističkih destinacija. Aplikacija vas vodi u razgledanje koristeći vašu GPS lokaciju i glasom vas obaveštava o smeru kuda treba da idete. Stavite sluašlice u uši i krenite u razgledanje, a Pocket guide će vas uputiti u to gde idete i šta je spečificno za tu lokaciju. Jedino je bitno da vam telefon sve vreme bude online. Ukoliko nemate tu mogućnost, možete kupiti aplikaciju i tada raditi i kada ste offline.

PROČITAJTE JOŠ: Say cheese: 6 aplikacija za savršen Instagram profil

Skyscanner

Pronađite najpovoljniji let za bilo koju destinaciju. Čak i ako niste sigurni gde biste voleli da idete, dovoljno je da ukucate odakle želite da putujete i kada i ova aplikacija će vam izbaciti ponudu svih letova koji su u ponudi. Filtrirajte rezultate na osnovu cene, klase i vremena poletanja i rezervišite svoju kartu.  TRIP ADVISOR Veoma korisna aplikacija pomoću koje možete videti preporuke više miliona ljudi za razne destinacije za putovanje. Iskustva, fotografije i saveti u vezi sa cenom, izgledom smeštaja, restoranima, izlascima i izletima svakako su korisni kada planirate da otputujete. Trip Advisor će vam pomoći oko bukiranja smeštaja, kao i pronalaska najjeftinije avionske karte. AIRBNB Ukoliko želite da pronađete najpovoljniji smeštaj u više 34.000 gradova, ovo je aplikacija koju morate obavezno da instalirate. Airbnb vam nudi mogucnosti da pronađete sobu, stan ili celu kuću po veoma pristupačnoj ceni, a takođe možete da lično kontaktirate vlasnike ukoliko imate dodatna pitanja.

Pack point

Ova aplikacija će vam uz pomoć liste za putovanje pomoći da se spakujete bez problema u zavisnosti od toga gde idete, koliko ostajete, aktivnosti koje planirate na putovanju, a sve to u skladu sa vremenskim prilikama koje će biti na destinaciji na koju idete. Pakovanje vam više nikada nece predstavljati noćnu moru i šanse da nešto zaboravite su uz pomoc Pack pointa minimalne!

Airbnb

Ukoliko želite da pronašete najpovoljniji smeštaj u više 34.000 gradova, ovo je aplikacija koju morate obavezno da instalirate. Airbnb vam nudi mogućnosti da pronađete sobu, stan ili celu kuću po veoma pristupačnoj ceni, a takođe možete da lično kontaktirate vlasnike ukoliko imate dodatna pitanja.


  • email Pošalji prijatelju
Oceni članak
4.00

Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Unesite kod sa slike:

Moje kreativno ja 2016
1. Uveče u kafiću momak koga odmeravate primeti da ga skenirate. Vi:

Cosmo ANKETA

Koja vam je omiljena poza u seksu?