Jedna od zvezda nove romantične komedije Nova godina u Njujorku Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik imaju troje dece, devetogodišnjeg Džejmsa i dvogodišnje bliznakinje Marion i Tabitu. No, svensa toga da koliko je važno balansirarati sve aspekte života jedne uspešne žene, ona se trudi da uvek izdvoji vreme za specijalne trenutke sa svojim dragim.

- Deca zaista mogu da vam odvrate pažnju sa vašeg odnosa. Ponekad je to na dobar, ali ponekad, nažalost, i na loš način. Zato je važno otvoriti svo četvoro očiju i zaista obratiti pažnju na svaki deo vaše veze. Na trenutke deluje teško, ali na kraju ipak shvatite šta je to što bi trebalo da radite – rekla je glumica. 

S obzirom na to da su ona i Metju zajedno već dve decenije, Sara Džesika ne skriva da je u njihovom odnosu bilo i uspona i padova.

- On po kući radi dosta stvari. Često umesto mene ide u kupovinu i stalno kuva za sve nas. On je u toliko stvari bolji od mene, tako da se to na kraju uvek nekako izjednači. Ne osećam se iskorišćenom na bilo koji način. Mi brinemo jedno o drugom. Zajedno smo već dvadeset godina i pamtimo dobre dane, prosečne dane, ali bilo je i onih loših. To je brak. Veze su takve. To je čak odnos prijateljstva, jer slično funkcionišu odnosi sa svim drugim ljudima. Ako ste u tome na duge staze i težite dubokoj vezi sa smislom, budite svesni da ćete morati da prođete kroz mnoštvo međusobno različitih faza – poručila je Parkerova.