Popularna pevačica ne mari zbog halabuke koja će se dići kada bude isekla svoje uvojke, jer je sigurna da će to uraditi za pravu stvar.

- Sledeće godine ću se u humanitarne svrhe ošišati na ćelavo. Ako uspem da skupim milion, a sigurna sam da hoću, sigurno ću to da uradim. Pričala sam i sa drugim poznatim ličnostima koji su takođe zainteresovani da se uključe u ovu akciju. Veoma sam uzbuđena što ću se najzad otarasiti ove bob frizure. Ljudi mi govore da imam lepu kosu, ali uvek mogu da nosim periku i niko ne mora da zna. Ako usput mogu da spasim nekolicinu života, to je predivno! – smatra Džesi Džej.

Simpatična umetnica veruje da je ona na neki način odabrana da bude uzor drugima i stoga ne želi da joj se desi da dođe u situaciju da izneveri svoje fanove, iako ponekad zbog toga oseća da je pod ogromnim pritiskom.

- Nije da sam želela da postanem uzor, ali oduvek sam znala da želim da donosim dobro drugima. Ponekad vi ne birate stvari, nego one odaberu vas, a rekla bih da je uloga uzora mene odabrala. Važno je prihvatiti činjenicu da ste u centru pažnje i, znam da će ovo zvučati kao kliše, ali ne smem sebi da dozvolim da izneverim sve te klince. Veliki je to stres i ponekad mi bude baš teško. Kao na primer, kada kažem da ne pijem i ne pušm, to je istina. Međutim, ponekad popijem jedno piće i odjednom pred svima ispadam alkoholičar. To me izluđuje jer ja nisam rekla da nikada ne pijem, nego samo da nisam pijanac – ispričala je Džesi za britanski Cosmo.