U nameri da impresionira familiju svog dvadeset devet godina mlađeg dečka, najpopularnija pevačica na svetu rezervisala je sobe u luksuznom hotelu „Du Cap“ na jugu Francuske za Braimovu majku, četrdesetpetogodišnju  Patrisiju Vidal i još petoro njihovih bliskih rođaka.

- Madona je dala sve od sebe da oduševi Braimovu majku i njihovu rodbinu. Rekla im je da imaju neograničen budžet i da slobodno naruče šta god požele. Oni nisu mogli da veruju kada im je za samo jedan obrok stigao račun od preko hiljadu funti – ispričao je izvor blizak Madoni i njenom dečku.

Madona je Braimovom porodicom provela jednu noć u ludom provodu u Kanu, pre nego što se zaputila u Veneciju na premijeru svog rediteljskog poduhvata, filma „W.E“ koji se bavi ljubavnom pričom između britanskog kralja Edvarda Osmog i američke starlete Volis Simpson. Slavna pevačica zahvalna je svojim bivšim muževima za to što su joj davali ogromnu podršku da se upusti u režiserske vode.

- Oduvek su me prilačili veoma kreativni muškarci. Zato sam i bila u braku sa talentovanim rediteljima kao što su Šon Pen i Gaj Riči. Obojica su me podsticala da i sama krenem da režiram filmove. Pružali su mi neverovatnu podršku – rekla je Madona

Inače, pop diva je najavila da će se njen dugoočekivani novi album u produkciji Vilijama Orbita na tržištu naći na proleće, dok će najavni singl svetlost dana ugledati najverovatnije već u martu.

- Već sam počela sa radom u studiju i čim se vratim u Njujork, nastavljam sa poslom kako bi snimanje albuma bilo gotovo do kraja godine. Očekujte još mnogo dobre muzike – poručila je Madona.