Poslednje zajedničke fotografije koje Prijatelji rado dele na društvenim mrežama, dale su nam za pravo da pomislimo da se svašta nešto novo krčka. Pojedini ljubitelji serije su već izgubili nadu da će ovu fantastičnu ekipu ponovo gledati na malim ekranima, ali u novim epizodama.

Sve ovo vreme se sladimo najzanimljivijim skečevima iz mnogobrojnih epizoda sa društvenih mreža, ali ova čuvena šestorka nam donosi sjajne vesti!

Zajedničko okupljanje se ponavlja! Pored mnoštvo ponuda koje su glumci ove serije dobijali za nastavak emitovanja, stigla je jedna koju su prihvatili, vredna čak 20 miliona dolara! Ova cifra biće dodeljena samo glumcima, i to 3, 4 miliona za svakog pojedinca.

HBO pokreće sopstvenu platformu koja će prikazati specijal u trajanju od jednog sata. Nažalost, ovaj jedan sat će zasigurno proleteti kao pet minuta, ali sa nestrpljenjem čekamo da vidimo kako danas izgleda spoj omiljene ekipe! 

I da, kako stalno gledamo reprize, iznova i iznova, i nisu nam dosadile, nema sumnje da ćemo i specijal ispratiti identično!

Izvor: Cosmopolitan.rs