34-godišnja ruska top manekenka Irina Šajk krasila je naslovnicu Vogue-a i prvi put je prokomentarisala razvod sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom.

Popularni par, čiji su se koraci pratili u stopu, razišao se u junu prošle godine, ali Irina Šajk je tek sada odlučila da razgovara o tome zašto se to dogodilo.

Irina je otkrila da je možda i sama kriva za epilog njihove priče. Manekenka priznaje da ima prilično komplikovan karakter koji ne može svaki muškarac da isprati.

Foto: Profimedia

„Imam snažnu ličnost i definitivno znam šta želim, a neki muškarci se toga plaše. Ako neko napusti moj život, onda odlazi u potpunosti - stvarno prekidam sve veze. Mislim da se neki zaista plaše ove moje "hladnoće". Malo ljudi zna da je ispod svega ovoga dobra, slatka osoba koja plače u intervjuu. Uvek sam osećala da sam rođena u pogrešnom telu. Osetila sam da je trebalo da budem dečak... Ne znam zašto. Možda zato što je moj otac oduvek želeo dečaka “, priznala je manekenka, prenose ruski mediji.

Podsetimo, izvori iz okruženja poznatog para su kao razlog razdvajanja Irine i Bredlija naveli njegovu vezu sa Lejdi Gagom, iako su oni isticali da je to potpuno netačno.