Poznata manekenka Emili Ratajkovski jedna je od trenutno najuticajnijih trendseterki na svetu, što potvrđuje i uspeh njenog brenda Inamorata.

Svojim kolekcijama oskudnih kupaćih kostima sa visokim prorezima na bokovima uspela je podstaći povratak ovog izazovnog trenda iz 80-ih godina prošlog veka, a zaslužna je i za neočekivano dug opstanak crop topića u modi. No verujemo da će se mnogi od vas složiti da je poslednjem retro trendu koji je isprobala mesto u prošlosti.

Manekenka se na Instagramu pohvalila prvom kancelarijom svog modnog brenda, a u njenom stajlingu nam nikako nije mogao promaći jedan detalj.

Iako su u prvom planu na fotki njeni savršeno isklesani trbušnjaci (i prekrasan pas), verujemo da su vam brzo u oko upale i njene bele sportske čarape koje je navukla preko nogavica farmerica.

Ovakvo isticanje čarapa takođe je bilo in u 80-im, najviše zahvaljujući nagloj popularnosti fitnessa što je imalo uticaja i na sportsku modu. A ako ste gledali film Povratak u budućnost, možda se sećate i da je čarape ovako nosila i devojka glavnog junaka Martija MekFluja, Dženifer Parker.

Osim Emily, velika pobornica ovog upitnog trenda je Kaia Gerber koja je takođe trenutno jako popularna, najviše zbog neverojatne sličnosti sa mamom Sindi Kraford, pa se ne bismo iznenadili ni da zaživi.

Izvor: Index.hr