Svi znamo koliko je Tejlor Svift uspešna u svom poslu, kao i da je najplaćenija pevačica na svetu. Ipak, ona je broj svojih turneja znatno smanjila zbog vesti koje su jako loše uticale na nju.

U intervjuu za magazin Variety, ona je otkrila da je njenoj mami Andrei dijagnostikovan tumor na mozgu.

Dok se borila sa opakom bolešću - rakom dojke, Andrei je postavljena i ova dijagnoza.

„Dok je išla na hemoterapije, pronašli su joj tumor na mozgu. Simptomi ove bolesti nisu nimalo slični onome što smo prošli dok je bolovala samo od raka. Zbog toga nam je sve to teško palo kao porodici. Ne znamo šta će se dogoditi. Ne znamo na kakvo će lečenje otići“ ispričala je Tejlor koja zbog toga u SAD-u nastupa samo na 4 mesta, dok će u Evropi nastupati samo na nekoliko festivala.

Pevačica je otkrila koliko joj je teško jer je Andrea njen najveći vetar u leđa.

„Ona je sila koje me vodi kroz život. Pre bilo koje odluke koju donesem, prvo pričam sa njom. Zbog toga je velika stvar što uopšte govorim o njenoj bolesti,“ rekla je ona.

Andrea se dugo godina bori sa rakom, što je Tejlor javnosti prvi put otkrila 2015. godine. Iako se sa bolesti uspešno izborila, u martu 2019. rak se vratio.

„Moja mama ponovo vodi bitku sa bolesti. Ovo me je naučilo da postoje pravi problemi, a onda svi ostali,“ rekla je ona tada.