Susret bivših supružnika Pit koji se odvio na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu i dalje ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Tako je otkriveno da njihov dugoiščekivani sastanak i nije bio toliko slučajan koliko smo mislili. Naime, fotografkinja Vivien Killilea koja je autorka sada već nadaleko poznatih fotografija ispričala je kako je došlo do njih: ,,Stajala sam iza pozornice i čula sam poznati glas kako doziva: ,,Aniston! Aniston". Bio je to upravo Bred Pit koji je kroz gužvu dozivao bivšu suprugu." Priznala je kako je to bio zaista "blistavi trenutak" te da joj je posebno drago što ga je imala priliku da ovekoveči fotoaparatom.

View this post on Instagram

A post shared by Vivien Killilea Best (@vivienphotos) on Jan 19, 2020 at 8:26pm PST

Nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama raspirila se žestoka rasprava oko toga trebaju li Džen i Bred ponovno postati par, a svoje mišljenje o ovoj temi rado su iskazali i stručnjaci za govor tela. Tako stručnjak za govor tela Pati Vud kaže da nismo pogrešili ako dođemo do zaključka da među bivšim supružnicima iskra još postoji te da se njihova priča još nije završila. ,,Pit i Aniston stvaraju "duboku vezu" na fotografiji." - proučila je te dodala ,,Nagrada mu je u ruci, ali drži je nisko, ispod struka. Ono što je za njega važno je ona, na nju je usmeren."

Bredova leva ruka koja hvata njenu desnu ruku podupire tu poruku. Prema stručnjaku za govor tela to je potez koji kaže: ,,Ostani ovde sa mnom." Istovremeno, ona vidi Dženifer kao ženu koja se očito brine za Breda, ali pristupa interakciji sa zaštitom. ,,Njen je izraz iskrena kombinacija smeha i suza". Ipak lice joj je u kontrastu sa telom. ,,Prsa joj se lagano odvlače od njega i njegovog srca. Ona se brine za njega, ali želi se zaštititi."- zaključuje svoju opservaciju Vud.

Izvor: Miss7