Ikona italijanske i svetske kinematografije, lepote, stila i ženstvenosti. Italijanska glumica poznata po ulogama u filmskim klasicima poput Malène bila jedna od zvezda u prvom redu haute couture revije francuskog modnog dizajnera Alexandra Vauthiera, a najviše pažnje privukla je njena nova frizura. Dugu tamnu kosu, Monika je zamenila popularnim bobom, ali u novom, osveženom izdanju koje će se istaći kao jedna od ‘it’ frizura za 2020. godinu.

Osim frizure, tu je i savršen stajling

Baš poput mnogih holivudskih zvezda, Monika Beluči odlučila se za bob frizuru koja je poznatoj glumici donela savršeno osveženje za novu godinu. Za razliku od svojih celebrity kolegica, Monika je umesto blunt boba koji krasi jednostavni, ravni rez odabrala slojeviti shaggy bob koji popularnu dužinu spaja sa slojevitim šišanjem koji mu daju istovremeno vrlo moderni i ženstveni izgled. Novi look Monike Beluči savršeno su zaokružile duge šiške začešljane na stranu.

Osim novom frizurom, Monika Beluči oduševila je i odevnom kombinacijom. Odelo sa pantalonama širokih nogavica i košulja sa ruskom kragnom stvorili su klasični monohromatski look sa modernim pomakom, a clutch torba i duga, tanka ogrlica bili su dovoljni kako bi istakli eleganciju njenog stila.