Recept za srećnu vezu ili brak nažalost ne postoji, no nije naodmet poslušati savete onih koji izgledaju kao da, po tom pitanju, znaju šta rade.

U nastavku donosimo bračne savete omiljenih holivudskih parova koje se definitivno isplati poslušati.

Mišel i Barak Obama


Bivši predsednik SAD-a i njegova supruga u braku su već 25 godina i prošli su kroz mnoge krize koje su, kako Mišel smatra, lako prebrodili iz vrlo jednostavnog razloga. 

"Moj muž je i moj životni "saigrač" i ako želimo pobediti u toj igri, moramo jedno drugog podržavati i osnaživati", otkrila je voditeljki Gejl King u intervjuu na ovogodišnjem Essence Festivalu.

Vil Smit i Džada Pinket Smit


Savet Smitovih koji su zajedno već 20 godini je vrlo jednostavan i donekle očekivan. Glumac koji često za sebe "skromno" izjavljuje da je jako dobar u krevetu, smatra da je upravo dobar seks tajna njihove dugovečnosti, a ističe i dobru komunikaciju.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds


Glumački par često u intervjuima ističe kako su oni i najbolji prijatelji jer poveravaju jedno drugom sve i stalno se smeju. Na društvenim mrežama se obožavaju šaliti na račun jedno drugog pa zasmejavaju i svoje pratioce.

"Bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo započeli vezu, a nastavili smo se tako odnositi jedno prema drugom i u vezi i kasnije u  braku", izjavila je Blejk u velikom intervjuu za časopis Glamour 2017. godine.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik


Sara i Metju su braku su već 22 godine i zajedno imaju troje dece.

"Mislim da je za srećan brak najvažnije znati nositi se sa promenama. Ljudi se godinama menjaju jer im se menjaju potrebe i važno je prihvatiti te promene kod partnera. Meni je pomoglo i to što sam jako zaljubljena u svog muža", izjavila je glumica za People 2018. godine. "Ponekad me živcira, ali to našu vezu čini zanimljivom. Sigurna sam da i ja njega često živciram", dodala je.

Dejvid i Viktorija Bekam


Bekamovi su 2019. godine proslavili 20. godišnjicu braka, a i dalje izgledaju zaljubljeni kao i prvog dana. 

"Dejvid je moja najveća podrška u životu" rekla je Viktorija 2015. godine tokom preuzimanja nagrade časopisa Glamour za ženu godine. U jednom intervjuu otkrila je i da podjednako odrađuju kućne poslove i obaveze sa decom.

Izvor: Index.hr