Zgodna pevačica Nikol Šerzinger je zaljubljena ponovo! Nakon emotivnog kraha sa teniserom Grigorom Dmitrovim, ona je srećna i zadovoljna svojom emotivnom vezom. Koliko god da je pevačica uspešna, do sada nije imala sreće u ljubavi. Njene veze su se završavale, a ona je ostajala sama, slomljenog srca.

Nikol Šerzinger je u vezi sa, 7 godina mlađim, Tomom Evansom! Oni su uhvaćeni više puta, kako zajedno večeraju. Među njima ima varnica!

Foto: Profimedia

Kako strani mediji navode, ragbista Tom je lud za Nikol. Njenoj lepoti nije mogao da odoli, iako je starija od njega. Da li će ovo biti prava ljubav i da li će Nikol da se ostvari u ulozi majke - pokazaće vreme. Poznato je da je Tom učestvovao u X Factory, gde je Nikol bila u žiriju. On je bio deo grupe Try Star. 

Pored ovakvog glasa i stasa, ko bi mu odoleo?! Nikol je pala na njegov šarm. The Sun on Sunday je izvestio da  je „Tom potpuno njen tip. A što se njega tiče - oduvek je govorio da je Nikol jedna od najlepših žena na svetu “, rekao je izvor za ovaj magazin. Takođe, rečeno je da je Tom nervozan zbog svega toga, jer je odavno razmišljao o njoj.

Par je besramno koketirao u reality emisji X Factor, pa gledaoci mogu videti da između njih postoji velika hemija. Odličan izbor, Nikol!

Izvor: Mogujatosama.rs