Glasine kruže da su Kajli i Drejk zajedno! Iako Kajli još uvek nije zvanično potvrdila raskid sa Trevisom Skotom, ovaj par se izjasnio da je na pauzi, koja traje više od mesec dana. Da li je Kajli krenula dalje i bacila oko na Drejka? Da li bi on odoleo ovoj lepotici?

Kako se navodi, Kajli je bila baš bliska sa Drejkom, na njegovom rođendanu. Oni su celo veče flertovali i to su primetili svi koji su bili na toj zabavi. Poznato je da Kajli obožava repere i rado ih bira za saputnike, pa nam nije čudno što joj se dopada Drejk.

Kajli je tokom večeri repovala i igrala sa prijateljima u Drejkovoj blizini. Iako nisu igrali zajedno,flertovali su i gledali jedno u drugo.“ rekao je izvor za US Weekly.

Izvor je rekao i da su se neprestano smejali i šalili, i videlo se kako postoji hemija između njih. Da li je nova ljubav na pomolu? Saznaćemo uskoro. Čini se samo da Kajli ne želi da se o njoj piše i priča, jer je iza nje buran period sa Trevisom i već je bila besna što su mediji "krojili" priču da se viđa sa Tajgom, iako su uhvaćeni zajedno!

Bili bi baš lep par, a da li će to i postati - videćemo, pratimo ih u stopu!

Izvor: Mogujatosama.rs