Jedni je znaju kao glumicu iz filmova kao što je "Gone Girl" ili serije "Easy", drugi kao model koji nosi sve veće i veće revije, ali većina je zna kao devojku čije telo važi za jedno od najboljih u Holivudu.

Emili Ratajkovski ima 28 godina, izgleda bolje nego ikad i ne srami se pokazati svoje obline. Štaviše, iako joj mnogi u komentarima na društvenim mrežama prigovaraju da je na fotografijama češće svučena nego obučena, ona za takve opaske ne mari, niti smatra da se ikome treba opravdavati u vezi pokazivanja svog tela. Osim toga, glavno pitanje nije zašto se voli fotografisati u tom i tom izdanju, već kako joj uspeva izgledati tako dobro?! Prikupili smo njene izjave na temu životnih navika i pokušali odgonetnuti tajnu savršenog izgleda.

Doručak

Ako ste mislili da će se na njenom jelovniku naći tek acai bobice i chia semenke, prevarili ste se. Ona, naime, kaže da joj većina jutra započinje na isti način, odnosno odlaskom u lanac Blacktop Coffee u kojem naručuje crnu kafu i omiljeni kolač kouign-amann.

Ručak

Drugi obrok u danu ipak je nutritivno bogatiji i promišljeniji, pa Ratajkowski kaže kako u većini slučajeva pojede salatu ili eventualno sendvič, ali priznaje kako se može kontrolisati i voditi o računa o tome da se zaista dobro oseća nakon što nešto pojede. Kaže i kako uz obrok voli popiti sok od povrća, poput onog od cikle ili kurkume.

Večera

Kad je reč o večeri, ističe kako je retko priprema kod kuće. Umesto toga, taj je obrok rezervisan za izlazak i druženje, a preferira lagane opcije poput sušija, uz neko dobro vino ili koktel. Sve u svemu, svoju ishranu opisuje kao balansiranu. Da, ponekad će najviše na svetu želeti da pojede muffin, ali će onda pripazati da su joj ostali obroci kvalitetniji.

Rutina vežbanja

U redu, iz dosad pročitanog ste shvatili da, iako ona možda nije idealna, Ratajkowski ipak o svojoj ishrani vodi računa. Ipak, pomislili bi mnogi, svoj dobar izgled verovatno u prvom redu duguje rigoroznim treninzima i satima znojenja u teretani. To, međutim, ne može biti dalje od istine, barem ako je verovati onome što deli sa javnošću. U više navrata je istakla kako nije osoba koja voli privatne treninge niti zatvorene prostore. Umesto toga, svaku će priliku iskoristiti za odlazak na planinarenje u okolini Los Anđelesa, a uz to odlazi i na satove joge - ali samo jednom nedeljno.

Izvor: Buro247.hr