Kim Kardašijan proslavila je svoj 39. rođendan. Rijaliti zvezda dobila je mnogo poklona i čestitki, ali jedan poklon zaista će biti zapamćen. Kanje Vest ume da iznenadi svoju ženu i da je oduševi gestovima. On je spremio za nju veliko iznenađenje povodom njenog rođendana i još jednom dokazao koliko je voli.

Šta da poklonite devojci koja već sve ima? Zasigurno je da joj šminka i garderoba nisu potrebne. Kanje Vest poznat je po tome da voli da za Kim pripremi skupa i raskošna iznenađenja. Ovog puta, on je odlučio da uradi nešto sasvim drugačije. Naime, Kanje je u ime svoje supruge donirao milion dolara u dobrotvorne svrhe. Kim je ovim činom bila prezadovoljna i podelila je sa svojim fanovima sertifikat na kome su potpisana ona i njena deca: North, Saint, Chicago and Psalm.

Bilo je to rođendansko iznenađenje za Kim ali i za organizaciju.

"Izuzetno cenimo Kanjea, Kim i čitavu porodicu Vest zbog njihovog promišljenog dara", rekao je u rezoluciji nacionalni direktor Michael Mendoza. "# cut50 je sarađivao sa Kim tokom protekle godine na nekim od naših najvažnijih kampanja. Oduševljeni smo što vidimo da su naši neverovatni partneri u koaliciji protiv recidivizma, u inicijativi za ravnopravnost."

Izvor: Mogujatosama.rs