Niki Minaž je pre nekoliko nedelja izjavila da se penzioniše! Od fanova je dobila oštre kritike i bili su vidno iznenađeni i razočarani, jer muzička scena ne bi bila ista bez kontraverzne reperke. Navikli smo na njene male skandale, odlične hitove i na njenu lepotu koja se izdvojila u moru lepih žena na sceni. 

Izjava da zauvek odlazi sa muzičke scene rastužio je milione fanova širom sveta, ali izgleda da se reperka sada predomislila. Nagađalo se da li je Niki objavila prekid karijere samo zbog medijske pompe, zbog konkurencije ili zbog osnivanja porodice, ali istina je da sada tvrdi drugačije. Kako da sad nestane sa scene, kada njen album željno čekamo da se pojavi, bio je najavljen još u februaru!

Niki je sa svojim fanovima podelila da ih čeka veliko iznenađenje! Naime, ona planira da pusti u promet svoju kolekciju pod nazivom "Fendi Prints On". Sa prodajom kreće 14. oktobra. Evo i detalja!

Foto: Profimedia

Ovo izgleda spektakularno! Ko još ne bi voleo da ima duks sa likom Niki Minaž?!

Izgleda da se Niki vraća na velika vrata! Fanovi su presrećni, jer je sve o odlasku bila greška, ako možemo tako da kažemo. Medijski trik je upalio, a Niki se javno izvinila svim fanovima koji su se rastužili i najavila im ovaj projekat, koji obara sa nogu!

Izvor: Mogujatosama.rs