Bilo da se radi o kozmetičkim proizvodima, liniji donjeg veša ili muzičkoj karijeri koja traje već čitavu deceniju, šta god uradila, Rijana će uvek gromoglasno zatresti internet do temelja. Pa, naravno, kad je umetnica i preduzetnica objavila vest o vizuelnoj autobiografiji, internet je gotovo izgoreo.

View this post on Instagram

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 7, 2019 at 8:18am PDT

Kako tvrdi izdavač Phaidon, knjigom će detaljno opisati sve od svog detinjstva na Barbadosu do mnogih  svetskih turneja, sve do ranije neviđenih i intimnih fotografija. Rijanine će 504 stranice, najavljuju, zbog dimenzija i debljine korica i kvaliteta papira težiti oko šest kilograma i biće ispunjene sa preko 1000 slika. Ako pak ne želite svoj primerak držati na stolu, Phaidon i Rijana sarađuju sa braćom Has na tri ograničena izdanja sa tri stalka, gde je svaki veći i impresivniji od prethodnog. Jedan je po uzoru na pevačicine ruke, jedan u pozlaćenom izdanju i ,”Ultra Luxury Supreme” stalak, pod nazivom ”Stoner”, koji se može pohvaliti da je zapravo mermerni postament– jer kad ste Rijana, možete učiniti apsolutno sve.

 

 

“Tako sam uzbuđena što delim ovu zbirku neverovatnih slika!”, izjavila je. ”Vrlo sam zahvalna talentovanim fotografima i umetnicima koji su dali svoj doprinos. Na knjizi radimo više od pet godina i stvarno sam srećna što je konačno mogu podeliti sa svima”.

 

 

 

Izvor: Elle.hr/Cosmopolitan.rs