Nakon što su Barbaru Palvin, manekenku koja već neko vreme nosi njihove kultne revije, prozvali svojim plus-size modelom, njihova publika na to nije dobro reagovala, pa je direkcija Victoria's Secreta napokon odlučila zaposliti pravu plus-size manekenku. 

View this post on Instagram

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on Oct 4, 2019 at 9:54am PDT

Ali Tate-Cutler je prva manekenka koja se pojavila kao zaštitno lice nove linije donjeg veša ovog slavnog brenda koja nosi veličinu 14 što je, prevedeno u evropske brojeve, konfekcijski broj 44. 

Manekenka je ovu uzbudljivu vest objavila na svom Instagram profilu te i sama istaknula da je prva i jedina manekenka Victoria's Secreta koja nosi broj 44. Ona je za E! News istakla da je jako uzbuđena zbog ovog posla te da smatra da je ovo korak u pravom smeru za Victoria's Secret jer će se sada znatno više žena moći poistovetiti sa njihovim kampanjama i onim što nude. 

Mnogi korisnici Instagrama pozdravili su ovaj potez brenda koji se još uvek nalazi pred bankrotom i koji pokušava pronaći sve moguće načine da se izvuče iz te nezgodne situacije. Podsetimo, Victoria's Secret je ove godine zaposlio prvu transrodnu manekenku, a osim toga su prekopirali celu kolekciju drugog brenda i prodavali je kao svoju. 

Izvor: Index.hr